Zoek

Waterzuivering Techniek

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen en aanbiedingen

Ecofloc | Capaciteit 70 - 400 liter per badge

waterzuivering installatie ecofloc
waterzuivering product waterzuivering installatie schets waterzuivering installatie waterzuivering installatie in bedrijf

Bij het reinigen van kwasten , verfrollers, spuitapparatuur, machines en gereedschappen ontstaat er spoelwater. Dit spoelwater mag niet op het riool geloosd worden aangezien het verontreinigd is met pigmenten, vulstoffen, bindmiddelen, conservering middelen en oplosmiddelen alle afkomstig van lakken, lijmen, vernissen en beitsen.

De ECOFLOC is speciaal ontwikkeld voor de ondernemer/instelling die wordt geconfronteerd met kleine hoeveelheden spoelwater.

De reactor wordt handmatig of d.m.v. een pomp afgevuld met spoelwater. Het roerwerk wordt d.m.v. de instelbare tijdklok geactiveerd en het vlokkuleringsmiddel Ecostatic wordt gedoseerd. Het roerwerk slaat na 5 a 10 minuten automatisch uit en de scheiding tussen slib en schoon water is tot stand gebracht.

Het behandelde water alsmede de slib zal door simpelweg de aftap kraan te openen automatisch uit de reactor stromen en door de slib ontwaterings container worden gefilterd. De slib blijft achter in de filterzak en het schone water wordt geloosd op het riool of opnieuw gebruikt om te spoelen.

Deze installatie is in iedere gewenste inhoud (capaciteit) leverbaar.
Standaard uitvoeringen 50, 70, 100, 150, 200, 250 en 400 liter

Toepassing

> Spoelwater van watergedragen lakken
> Spoelwater van watergedragen lijmen
> Spoelwater van watergedragen inkten
> Ontvettingsbaden
> Loogspoelwater
> Beitsspoelwater