Zoek

Waterzuivering Techniek

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen en aanbiedingen

Ecofloc 400 | Capaciteit 400 liter per badge

Waterzuiveringinstallatie

Afvalwaterbehandeling unit met hergebruik van water

De reactor, met een inhoud van 400 ltr, wordt handmatig of d.m.v. een pomp afgevuld met spoelwater. Het roerwerk wordt d.m.v. de instelbare tijdklok geactiveerd en het vlokkuleringsmiddel ECOSTATIC wordt gedoseerd. Het roerwerk slaat na 5 a 10 minuten automatisch uit en de scheiding tussen slib en schoon water is tot stand gebracht.

Het behandelde water alsmede de slib zal door simpelweg de aftap kranen te openen automatisch uit de reactor stromen en door de slib ontwateringscontainers worden gefilterd. De slib blijft achter in de filterzak en het schone water wordt in het schoonwater compartiment verzamelt.

De Ecofloc 400 is uitgevoerd met een schoonwaterpomp die het verzamelde water terug voert om het vuile water te kunnen verdunnen wanneer dit noodzakelijk is.

De Ecofloc 400 is speciaal ontwikkeld voor firma's die worden geconfronteerd met grotere hoeveelheden spoelwater. Het interessante aan de Ecofloc 400 is de prijs/capaciteit verhouding, vooral gebaseerd op een volautomatische water zuiveringsinstallatie.

Technische gegevens
> Reactor, materiaal PP, inhoud 400 l.
> Roerwerk met tijdrelais
> Schoonwater aftap en slip aftap
> Dubbele slibontwateringsunit
> Filtraatopvangtank met aftap
> Terugvoer pomp (optie)

Toepassing
> Spoelwater van watergedragen lakken
> Spoelwater van watergedragen lijmen
> Spoelwater van watergedragen inkten
> Ontvettingsbaden
> Loogspoelwater
> Beitsspoelwater