Zoek

Waterzuivering Techniek

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen en aanbiedingen

Clearox | Ontlakker

clearox - ontlakker

Clearox is een nieuw geformuleerde, milieu vriendelijke, speciaal product voor het ontlakken van bijzonder hardnekkige verontreinigingen.

Toepassingsgebied
Inzetbaar op alle niet poreuze materialen die vervuild zijn met uitgeharde verontreinigingen zoals: kleefstoffen, harsen (bakeliet) melamine harsen, GFK, polyurethaan, oplosmiddel houdende en watergedragen lakken/coatings etc. Wordt veel toegepast in (spuiterijen )voor het ontlakken van haken, kettingen, schroefogen, armaturen, ventielen, pompen, roerwerken, machine onderdelen, etc.

Gebruiksaanwijzing
Alle te reinigen onderdelen 1 tot 24 uur dompelen in Clearox vervolgens na gewenst resultaat de gereinigde onderdelen met water- eventueel onder hoge druk- afspoelen.

Let op: als opvangbak geen plastic of kunststof gebruiken.

Voordelen
Geen oppervlakte beschadigingen aan materialen als glas, staal, messing, zink en andere metaal soorten.

Hergebruik van de GET Ontlakker
De vervuiling lost niet op; hierdoor kunnen de losgeweekte lak- hars of lijmdelen eenvoudig verwijderd worden en is de Clearox opnieuw te gebruiken. Door inzet van de Clearox worden hoge aanschafkosten voor nieuwe onderdelen sterk gereduceerd.

Clearox is vrij van zowel halogenen als aromatische oplosmiddelen.

Clearox is tevens vrij van NMP (N-Methylpyrlidon) en voldoet aan de gestelde EU- eisen, welke in 2010 van toepassing zijn.